Управління ризиками під час розробки веб-продуктів - Міхнова, О. Д.; Сідоркін, Д. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Розробка веб продукту є складним процесом, що вимагає участі різних технологічних і інтелектуальних ресурсів, включаючи замовника, виконавця, консультантів, партнерів та інших учасників. В роботі запропоновано рішення щодо оцінки складності процесу розробки веб продуктів. Визначено організаційні та технологічні ризики розробки веб продукту.
Keywords: управління ризиками; розробка веб-продуктів