Ігровий програмний застосунок в жанрі Action RPG, піджанр Souls-like. Бойова підсистема з елементами розвитку персонажу. - Ткачов, А. О. (My University, 2025)
Об'єкт розробки – ігровий програмний застосунок в жанрі Action RPG (Souls-like). Мета розробки – створення ігрового програмного застосунку, яке поєднує динамічний бій у стилі «Souls-like»[1] з системою розвитку персонажа. Метод рішення – середовище розробки Unreal Engine 5, використання Blueprint Visual Scripting для реалізації механік. У результаті розробки створено ігровий програмний застосунок, що включає графічний користувацький інтерфейс, бойову систему, комбо-атаки з залежністю від типу зброї, управління витривалістю (витрата на атаки/блок, повільне відновлення), механіки ухилення, парирування, критичних ударів, покращення базових характеристик (сила, інтелект, спритність, витривалість), систему екіпірування з унікальними ефектами перстнів.
Keywords: графічний користувацький інтерфейс; піджанр Souls-like; Action RPG (Souls-like); динамічний бій