Аналіз та отримання інформації з Telegram-чатів за допомогою технологій машинного навчанння - Лебідь, В. М. (My University, 2022)
Виконано аналіз предметної області для виявлення актуальності розробки Telegram-боту. Проаналізовано існуючі рішення вже створених розробок, виявлено недоліки та переваги. Проаналізовано та обрано методи для обробки та аналізу тексту з метою виявлення токсичних коментарів, а саме логістичну регресію та TF-IDF. Програмно реалізовано Telegram-бота на мові програмування Python з використанням середовища програмування PyCharm який може отримувати, аналізувати, та відповідно реагувати на повідомлення користувачів месенджеру Telegram. Cпроектовано базу даних, та розроблено структурну схему телеграм боту. Виконано відлагодження Telegram-бота для запобігання появі помилок в його роботі. Створено інструкцію для користувача, в якому зібрані відомості щодо правильного та ефективного використання Telegram-боту.
Keywords: Telegram-чат; логістична регресія; машинне навчання; python