Аналіз напружено-деформованого стану системи зуб пломба при порушенні адгезивного зв’язку - Науменко, О. Г.; Дацок, О. М. (НТУ «ХПІ», 2025)
Використання CAD систем у стоматології значно покращує якість лікування та точність діагностики, дозволяє оцінити ризик відколювання пломби та необхідність зміни матеріалу, або техніки пломбування. Сучасні адгезивні системи дозволяють стоматологу вирішувати різні задачі реставрування, обираючи ту чи іншу систему їх реалізації.
Keywords: лікування; пломбування; стоматологія