Розробка Web-додатку для автоматизації системи управління - Остапенко, О. В. (My University, 2021)
Розглянуті основні технології розробки web-додатку HTML та CSS. Розглянута мова програмування Java, принцип роботи з базою даних MySQL та інтерфейсом MySQL Workbench. Розроблені структура, дизайн та функціонал веб-додатку. Проведені розробки основних елементів веб-додатку, таблиць бази даних. Написані програмні коди на мові Java згідно з архітектурою MVC. Розроблені форми регістрації та аутентифікації, а також функціонал системи бронювання номерів та оформлення експрес-заявок, пов’язані з базою даних.
Keywords: web-додаток; сервлет; контейнер apache-tomcat; web-технології