Методи розробки архітектури ігрових серверів у жанрі «First-person Shooter» - Семеренко, В. С.; Власенко, Л. А. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є дослідження та аналіз засобів розробки архітектури ігрових серверів у жанрі «First-person Shooter», а також серверних архітектур ігор в цілому. В доповіді наводяться переваги різних архітектур серверів для різного роду ігор, а також найбільш доцільних архітектур для жанру «First-person Shooter»
Keywords: «First-person Shooter»; ігровий сервер