Дослідження еластичних мереж з приєднанням за посередництвом - Федченко, К. С. (My University, 2023)
Мета роботи – аналіз моделей складних мереж, дослідження впливу показника розподілу вузлів та коефіцієнту еластичності мережі на структуру та динаміку мережі, проведення експериментальних досліджень оцінювання меж середнього кластерного коефіцієнту еластичних мереж. Завданням дослідження є отримання глибокого розуміння еластичних мереж з приєднанням за посередництвом, вивчення їхньої структури та динаміки, а також виявлення ключових властивостей та можливих застосувань. На основі результатів дослідження зроблені декілька моделей еластичної мережі на основі різних способів генерації мережі. Була виявлена гнучкість та масштабованість цих мереж, що дозволяє їм адаптуватися до змінних умов та вимог. Аналіз впливу параметрів мережі на її функціональність дав змогу визначити оптимальні налаштування та покращити її роботу. Також було виявлено можливі проблеми та запропоновано шляхи їх вирішення.
Keywords: еластичність; масштабно-інваріантна мережа; масштабно-інваріантна мережа; приєднання за посередництвом