Організація навчально-виховного процесу з використанням електронних засобів - Краєвська, Н. О. (Вид-во «Політехніка», 2020)
Зміни, що відбуваються в усіх сферах життя суспільства, висувають нові вимоги до системи освіти. Одним із найголовніших напрямів розвитку освіти є впровадження інформаційно-комунікаційних технологій, створення сучасних електронних засобів навчального призначення, що забезпечують подальше вдоскона-лення навчально-виховного процесу, ефективність та рівний доступ до якісної освіти.
Keywords: освіта; навчально-виховний процес