Проектування та розробка сайту «Уроки створення анімації засобами CSS3» - Пушкіна, А. Ю. (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі описано етапи створення сайту навчального характеру. Описані технології розробки електронного видання. Також приведене програмне забезпечення, яке можна використовувати для створення проекту. Зроблені розрахунки економічної частини проекту та аргументація витрат. Вибір тих чи інших пар аметрів видання обумовлено його спрямованістю на споживачів та користувачів, що обумовлено у звіті.
Keywords: електронне видання; сайт навчального характеру