Реалізація криптографічної бібліотеки для захисту кінцевих користувачів в середовищі хмари для моделі SaaS - Аулов, І. Ф.; Горбенко, Ю. І. (ХНУРЭ, 2015)
Аналізуються існуючі технології реалізації криптографічної бібліотеки для моделі хмари SaaS, описуються вимоги та критерії, які пред'являються до криптографічних бібліотек в середовищі хмарних обчислень. Наводяться результати аналізу технологій на відповідність пред'явленим критеріям, швидкодії криптографічних бібліотек, а також рекомендації щодо їх застосування.
Keywords: криптографічна бібліотека; середовище хмарних обчислень; модель хмари SaaS