Ризик-орієнтований пруденційний нагляд за надавачами платіжних послуг - Глібко, С. В.; Мороз, І. В. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Дана наукова робота присвячена дослідженню проблем, що виникають у сфері надання платіжних послуг. А саме необхідність пруденційного нагляду за надавачами платіжних послуг. Автором проаналізовано важливість ролі споживача у відносинах, які стосуються фінансових послуг. Обґрунтована необхідність додаткових завдань пруденційного нагляду за надавачами платіжних послуг. Метою даної роботи є вивчення пруденційного нагляду за надавачами платіжних послуг. // This scientific work is devoted to the research of problems arising in the field of payment services. Namely, the need for prudential supervision of payment service providers. The author analyzes the importance of the consumer’s role in financial services relationships. The necessity of additional tasks of prudential supervision over payment service providers is substantiated. The purpose of this work is to study the prudential supervision of payment service providers
Keywords: пруденційний нагляд; платіжна система; нормативи; prudential supervision; payment system; standards