Дослідження методів маркетингового аналізу для МІСЕ-індустрії - Постніков, А. В. (My University, 2021)
Основною метою дослідження є аналіз регіонального ринку MICE-індустрії, впровадження маркетингових комунікацій, а також розробка програми позиціонування агентства з метою збільшення конкурентоспроможності. Об’єктом дослідження виступає регіональний ринок event-послуг, на прикладі ринку event-послуг Україна, Харків. Предметом дослідження є особливості забезпечення консолідації інформації в MICE-індустрії. Практична значущість цієї роботи полягає в тому, що виявлені критерії ефективності можуть служити методологією для аналізу заходів, що проводяться. Чітка система оцінки ефективності дозволить проводити MICE- діяльність з максимальною користю для компаній.
Keywords: консолідація інформації; аналітичне забезпечення; event-послуги; маркетинг; сегментація; event-індустрія