Шляхи реалізації інформаційної технології оцінювання бойової виучки органів військового управління Збройних Сил України - Ткачук, С. С.; Рубан, І. В.; Калачова, В. В.; Носик, А. М.; Ткачов, А. М. (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України, 2013)
Розвиток системи підготовки військ (сил) ЗС України не можливий без формування стабільної системи показників і критеріїв оцінювання результатів підготовки органів управління. Розробка інформаційної технології для автоматизації оцінювання бойової виучки органів військового управління ЗС України дозволить впровадити єдиний підхід до контролю рівня знань, умінь і навичок, що необхідні органам управління всіх рівнів ЗС України. Запропоновані в роботі архітектура інформаційної технології та узагальнена структура програмних модулів дають можливість вирішувати функціональні задачі процесу оцінювання бойової виучки органів управління.
Keywords: функціональна структура системи; архітектура інформаційної технології; бойова виучка; органи управління; концептуальна структура