Розробка методу керування електронними пристроями на приладобудівному виробництві у рамках реалізації концепції Індустрії 4.0 - Мельник, О. О. (My University, 2020)
Проведено аналіз предметної області, зокрема принципів впровадження концепції Індустрія 4.0 на великих приладобудівних підприємствах. Запропоновано метод керування електронними пристроями на приладобудівному виробництві на основі використання сучасних Інтернет-технологій. Зокрема побудовано алгоритм роботи програмного забезпечення для керування електронними пристроями у складі гнучкої автоматичної лінії та визначення надійності її складових. У результаті запропонований метод реалізовано у вигляді програми для керування електронними пристроями та дерева прийняття рішень для керування пристроями у режимі реального часу. Результати магістерської атестаційної роботи були опубліковані у збірнику матеріалів XІІІ Всеукраїнської науково практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (м. Кривий Ріг, 24-26 березня 2020 р.)
Keywords: Індустрія 4.0; метод керування; електронні пристрої; прийняття рішень; гнучка автоматична лінія