Особливості та різновиди сучасних роботизованих платформ - Зарубін, І. С. (ХНУРЕ, 2022)
У даній статті було розглянуто та проведено аналіз особливостей сучасних робототехнічних платформ (колісних, на гусеницях, підводних, крокуючих та безпілотних) та їх типів, у результаті аналізу було виявлено переваги та недоліки кожної з перелічених конструкцій.
Keywords: роботизовані платформи