Формализованное описание условий интеграции IT-сервисов в информационную систему управления предприятием - Евланов, М. В.; Васильцова, Н. В.; Нікітюк, В. А. (My University, 2011)
Розглянуто основні підходи до інтеграції різнорідних елементів сучасних інформаційних систем. Обґрунтовано вибір сервіс-орієнтованої архітектури інформаційної системи як основного підходу до інтеграції елементів інформаційної системи. Запропоновано формалізований опис операцій інтеграції сервісів у сервіс-орієнтовану інформаційну систему. The main approaches to integrating disparate elements of modern information systems are analyzed. The choice of a service-oriented architecture information system as the main approach to the integration of information system are substantiated. The formal description of the operations of the service in a service-oriented information system are offered.
Keywords: інформаційні системи; бізнес-процеси; інтеграція даних