Сутність та необхідність виконання додаткових вимог відносно надання довірчих послуг в ЄС та Україні в період 2015 - 2030 рр. - Горбенко, Ю. І. (ХНУРЭ, 2014)
Мета статті – аналіз сутності, особливостей, вимог та механізмів реалізації положень Регламенту, що викладені в додатках до нього, а також визначення задач щодо їх врахування чи виконання при надання безпечних електронних послуг щодо електронного підпису, електронної печатки, електронних документів, послуг електронної доставки та перевірки справжності веб-сайту.
Keywords: довірчи послуги; он-лайн-середовище