Проектування і розробка навчального WEB-видання «СТВОРЕННЯ ЛОГОТИПІВ» - Григоренко, Я. А.; Яценко, Л. О. (ХНУРЕ, 2022)
Застосування унікальних логотипів для окремих товарів, послуг і навіть рекламних кампаній обумовлено поширенням замовлень бізнес-аудиторії. Через це виникла потреба створення та розвитку ресурсів, за допомогою яких студенти та фахівці повинні встигати слідкувати за трендами та набувати нових знань. Ця проблема може бути вирішена за допомогою онлайн-курсів, що дозволять вивчати представлений матеріал у зручний час.
Keywords: логотип; навчальне WEB-видання