Проєктування та розробка настільної гри «Gem Hunters» - Гаманець, Є. О. (My University, 2022)
Метою роботи є створення оригінал-макету дитячої настільної гри «Gem Hunters». Об’єктом дослідження виступає процес створення складових елементів настільної гри: пакування, інструкції, ігрового поля, карток, та додаткових елементів оформлення. Під час виконання кваліфікаційної роботи було виконано аналіз вихідних даних та аналітичний огляд літератури за темою роботи, виконано аналіз існуючих систем проектування, підібрано обладнання , а також розроблено усі необхідні компоненти для настільної гри. Також б уло проведено економічне обґрунтування доцільності випуску даної поліграфічної продукції.
Keywords: друк; настільна гра