Методика розробки конкурентоспроможних календарів за їх морфологічними характеристиками - Горлов, М.; Манаков, В.; Чеботарьова, І. (ХНЕУ, 2026)
Основною метою роботи є дослідженння впливу якості матеріалів і оздоблення на підвищення привабливості й естетичності календарів різних типів, а також вивчення різних конструктивних і дизайнерських рішень у процесі створення календарної продукції
Keywords: календар; здоблення календарів