Реалізація митної політики у контексті інтеграційних трансформацій - Ачкасова, С. А.; Абрамов, В. С. (My University, 2023)
Стаття присвячена розгляду важливості митної політики в контексті інтеграційних трансформацій. Митна політика має значний вплив на зовнішню торгівлю, експорт та імпорт товарів, а також на бюджетні надходження країни. Дослідження розглядає вплив процесів інтеграції на митну політику країни та роль митних органів у забезпеченні виконання митних норм та вимог, пов'язаних з інтеграційними угодами
Keywords: митна політика; інтеграційні трансформації; митний контроль; митні бар'єри; вільна торгівля; регіональні блоки; митне оформлення; зовнішня торгівля