Дослідження методів інтелектуального аналізу даних в задачах оцінювання можливості реалізації інформаційної системи - Затолокіна, Л. О. (My University, 2020)
У роботі виконано огляд процесу інтелектуального аналізу даних, його основних методів та підходів Також було досліджено методи покращення моделювання та проаналізовано їх застосування. На підставі проведеного аналізу було побудовано удосконалену модель оцінки реалізації інформаційної системи (ІС).
Keywords: ансамблі класифікаторів; визнання іменованої сутності; візуалізація; інформаційні системи; методи класифікації; трансформація даних