Створення бізнес-процесу розвитку компанії зв’язку шляхом залучення абонентів - Чеботарьова, Д. В.; Носач, А. В. (ФОП Петров В. В., 2021)
Метою доповіді є аналіз особливостей розвитку інфокомунікаційних компаній та розробка моделі бізнес-процесу розвитку компанії зв’язку з урахуванням проблем залучення абонентів та створенням програми лояльності.
Keywords: бізнес-процес; провайдер; ринок послуг; інфокомунікаційна компанія