Проєктування та розробка web-сайту-портфоліо з послуг фотографа «Portal in nature» - Портянченко, М. О. (My University, 2022)
Мета кваліфікаційної роботи – створення WEB-сайту-портфоліо з послуг фотографа. У кваліфікаційній роботі наведено опис етапів створення електронного веб-видання, на якому розміщується портфоліо та перлік послуг, що надає фотограф «Portal in nature». Проаналізовані технології розробки веб-сайту та обрано програмне забезпечення для його реалізації. До головної та додаткових сторінок розроблено дизайн та навігаційну структуру, в інформаційні модулі додано контент. Проведено тестування сайту та публікація в мережі Інтернет. Також розрахована економічна частина проекту з аргументацією витрат і прибутку.
Keywords: публікація; портфоліо