Моделювання аналізу платоспроможності машинобудівних підприємств - Верясова, Г. М.; Соколов, О. Є.; Андрєєв, І. Г. (Міжнародний Слов'янський університет. Харків, 2012)
У статті запропоновано методичний підхід щодо моделювання процесу аналізу платоспроможності машинобудівних підприємств з проведенням відповідних розрахунків на прикладі одного із підприємств м. Харкова. In the article the methodological approach to the machine-building enterprise’s solvency analysis process modelling was suggested; respective calculations under one enterprise in Kharkov city were realized. В статье предложен методический подход относительно моделирования процесса анализа платежеспособности машиностроительных предприятий с проведением соответствующих расчетов на примере одного из предприятий г. Харькова.
Keywords: фінансові коефіцієнти; платоспроможність; економіко-математична модель; інтегральний показник