Метод забезпечення живучості вузлів високомобільної комп'ютерної мережі в умовах електромагнітного ураження - Григоров, А. А. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є проведення порівняльного аналіз іcнуючих методів, пропозиція власного методу, його аналіз і модельний екcперимент, який має заcвідчити функціональніcть обраного методу. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розглянуто предметну область теми методів забезпечення вузлів, проаналізовано відомі існуючи методи вирішення пролеми живучості, а також запропоновано власний метод з проведенням модельного експерименту, який засвідчує функціональність запропонованого методу.
Method for Ensuring the Survivability of Nodes of Highly Mobile Computer Network Under Conditions of Electromagnetic Damage
Keywords: живучість, вузол; експеримент; мобільний застосунок; архітектура; пріорітет; електромагнітне ураження