Порівняльний аналіз програмовано апаратної платформи ARDUINO - Сітало, І. А. (ХНУРЕ, 2021)
В статті наведено дані про різноманітні платформи Ардуіно, описано основний принцип їх роботи та переваги використання у реальному світі. Приведено таблицю порівняння.
Keywords: апаратна платформа ARDUINO; мікроконтролер; мікропроцесор