Технічне регулювання в Україні: проблеми та досягнення - Штефан, Н. В. (Системы обработки информации, 2011)
Проаналізовано стан реформування системи технічного регулювання України, дана аналітична оцінка ступеню відповідності її європейській практиці та подальші заходи щодо реформування
Keywords: технічне регулювання