Фактори якості процесу флексографічного друку паковань спиртовими фарбами - Кукура, Т. Ю.; Репета, В. Б. (ХНУРЕ, 2022)
Флексографічний друк гнучкого паковання спиртовими фарбами для продуктових і промислових товарів зберігає лідируючі позиції у даномусегменті у порівнянні з іншими способами друку. Його розвиток супроводжується постійним вдосконаленням матеріалів і технологій.
Keywords: фарби; друк