Багатофункціональний підсилювач напруги - Сліпченко, М. І.; Федотов, П. Д.; Федотов, Д. О.; Крук, О. Я. (ХНУРЕ, 2014)
Корисна модель належить до галузі електроніки, мікроелектроніки, комп'ютерної техніки й стосуються використання операційних підсилювачів (ОП) для електронних пристроїв різноманітного призначення.
Keywords: електроніка; мікроелектроніка; комп'ютерна техніка; операційний підсилювач