Відображення національного відрождення в літературі Василя Стуса - Кудіярова, Е. В.; Бадєєва, Л. І. (ХНУРЕ, 2020)
Автор ставить за мету – охарактеризувати Василя Стуса як активного громадського діяча, патріота своєї Батьківщини, борця за національні права України.
Keywords: українська державність; українознавство