Інформаційно-комунікаційні технології як засіб підвищення професійної майстерності студентів-правників - Романів, Х. Б. (Право, 2020)
Професіоналізм формується в першу чергу через освіту, тому професійний юрист – це утвердження себе в галузі права через знання та майстерність. Аналіз літератури показав, що значення інформаційно-комунікаційних технологій як інструменту пізнання права можна розкрити через встановлення етапів формування професійної майстерності студента-юриста, зокрема: 1) підготовка, отримання, збір та обмін правової інформації у процесі навчання; 2) розширення діапазону пізнавальної діяльності; 3) формування правових знань, їх збереження; 4) утворення правового мислення у студента-правника; 5) формування моральних та правових ідеалів у майбутнього юриста; 6) виникнення дослідницьких та практичних умінь та навиків. // Professionalism is formed primarily through education, so a professional lawyer is an approval of itself in the field of law through knowledge and skill. The analysis of literature showed that the importance of information and communication technologies as an instrument of knowledge of law can be disclosed through the establishment of the stages of forming a professional skill of a student lawyer, in particular: 1) preparation, receipt, collection and exchange of legal information in the learning process; 2) expansion of the range of cognitive activity; 3) the formation of legal knowledge, their preservation; 4) the formation of legal thinking in a student-lawyer; 5) formation of moral and legal ideals in the future lawyer; 6) the emergence of research and practical skills and skills.
Keywords: користувацька угода; умови використання; соціальні мережі; акаунти; користувачі; права людини; віртуальні активи; типові угоди; цифровий контент; custom agreement; terms of service; social networks; accounts; users; human rights; virtual assets; typical agreements; digital content