Розпізнавання емоційного стану людини за допомогою згорткових штучних нейронних мереж - Руденко, О. Г.; Безсонов, О. О.; Смерчинський, Д. Г. (ХНУРЭ, 2017)
Запропоновано метод розпізнавання емоційного стану людини за допомогою згорткових штучних нейронних мереж, заснований на виділенні локальних ознак. Результати тестування підтверджують перспективність використання розробленого методу для комп’ютерного моніторингу виразів обличчя задля перевірки реакції людини та різноманітні події.
Keywords: розпізнавання емоційного стану