Розробка дизайну веб-сайту навчальної спрямованості для Васищевського МРЦ - Манаков, В. П.; Бізюк, А. В.; Рашевська, А. І. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
В роботі розглянуто процес створення веб-сайту для Васищевського міжшкільного ресурсного центру з метою покращення доступу до навчальних матеріалів. Описано аналіз аналогів, етапи проектування та дизайну, вимоги до UX/UI, вибір платформи, а також значення цифрових рішень у сучасній освіті.
Keywords: створення веб-сайту; вимоги до UX/UI