Автоматизація повсякденних завдань викладачів за допомогою засобів штучного інтелекту: покращення робочого процесу та ефективності - Сокорчук, І. П. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Впровадження засобів штучного інтелекту (ШІ) для автоматизації повсякденних завдань викладачів є на сьогодні актуальним та перспективним напрямком у сфері освіти. Автоматизація завдань за допомогою засобів ШІ дозволить викладачам сконцентруватись на більш важливих аспектах навчального процесу, таких як підтримка та мотивація студентів, розвиток креативності та інновацій. Інтеграція засобів ШІ в повсякденну діяльність викладачів сприяє створенню більш адаптивного та ефективного середовища навчання, що відповідає сучасним вимогам освітніх технологій.
Keywords: штучний інтелект; освітні технології