Багатозондовий контактний пристрій - Невлюдов, І. Ш.; Палагін, В. А.; Семенець, В. В.; Сотнік, С. В.; Фризюк, Є. А. (ХНУРЕ, 2008)
Винахід відноситься до контактних пристроїв з багатозондовими, исключающимся пристроям контролю и призначені для контролю електричних параметрів плат багатошарових друкованих і других видів БКП (багатошарових комутаційних плат) в контрольних точках, розташованих у вузлах координатної сітки.
Keywords: багатозондовий; багатошарових комутаційних плати; контактний пристій