Трагічні сторінки історії України - Рева, П. І. (ХНУРЕ, 2023)
Автор роботи описує тему «Трагічні сторінки історії України», що характеризується сукупністю подій та періодів, які відзначаються значущими трагедіями, втратами та стражданнями для українського народу, а саме: голод голод 1946–1947 рр. історія, 1921–1923 рр., Голодомор 1932–1933 рр.,
Keywords: голодомор; голод; геноцид; Друга світова війна