Деякі питання запровадження та використання сучасних технологій в органах поліції - Солнцева, Х. В. (Право, 2016)
У статті розглядаються актуальні питання вдосконалення засобів інформаційних технологій в органах поліції в Україні як запоруки інформаційної безпеки країни зокрема та національної безпеки взагалі, вивчення та застосування успішного досвіду зарубіжних країн, таких як Велика Британія та Литва, в цілях удосконалення діяльності українських правоохоронних органів. // The article deals with the relevant issues of improving information technologies in police bodies in Ukraine as a guarantee of information security of the country in particular and national security in general, studying and applying successful experience in foreign countries such as Great Britain and Lithuania, for the purposes of improving the activities of Ukrainian law enforcement agencies.
Keywords: поліція; використання засобів інформаційних технологій в органах поліції; запровадження сучасних технологій; інформаційна безпека; police; use of information technologies in police bodies; introduction of modern technologies; databases; information security