Дихальні вправи східних єдиноборств в системі фізичного виховання студентів - Литвиненко, А. М. (СПД «Охотнік», 2020)
Досліджено ефективність застосування дихальних вправ в фізичному вихованні, показано достовірне зростання фізичної витривалості студентів.
Keywords: здоровий спосіб життя; управління диханням; психічний стан; годзю-рю карате