Разработка атрибутивной базы данных пространственных информационных систем - Левыкин, В. М.; Гавриш, Т. В.; Малафеев, Е. Е. (My University, 2003)
Запропоновано підхід до проектування атрибутивного компоненту просторової бази даних на основі методу типологічних угрупувань. Розглянуто процедури шкалювання, формування класів в просторі інформативних прикмет-атрибутів, віднесення об’єктів до класів, які можна використати при розробці логічної інформаційної моделі БД. The approach to designing the attribute component of a spatial database based on the method of typological groups is proposed. The procedures of scaling, formation of classes in the space of informative attribute attributes, classification of objects into classes, which can be used in the development of a logical information model of the database, are considered.
Keywords: атрибут; разработка атрибутивной базы