Задачі балансної компоновки 3D-об’єктів та її комбінаторні властивості - Коваленко, Г. А.; Урняєва, І. А.; Шеховцов, С. Б. (ДРУКАРНЯ МАДРИД, 2016)
Задачі балансної компоновки 3D-об’єктів та її комбінаторні властивості.
Keywords: балансова компановка; комбінаторні властивості