Використання глибинної нейронної мережі для покращення якості відео тенісних матчів - Асландуков, М. М. (My University, 2022)
У результаті роботи проведено теоретичний аналіз архітектур нейронних мереж, методи їх оптимізації, а також альтернативні методи вирішення поставленої задачі та метрики якості для їх оцінювання. Для оптимізації параметрів нейронної мережі були проаналізовані й використані існуючі набори даних, що складаються з близько 20000 кадрів відео реальних тенісних матчів. Аналогічні набори даних були використані й для порівняння результативності й продуктивності розробленої системи з альтернативними методами розв’язання задачі
Keywords: відео; теніс; траєкторія; згорткова нейронна мережа