Держпром: історія, архітектурні особливості та значення - Кайда, О. І.; Водолажченко, Д. С. (ХНУРЕ, 2024)
Автори розкривають історію спорудження Держпрому, його архітектурні особливості, значення цієї споруди для Харкова та України в цілому
Keywords: Держпром; конструктивізм; Харків; індустріалізація