Метод попередньої обробки нееластичних даних на вузлах високомобільної комп’ютерної мережі - Ткачов, В. М.; Фролов, Д. Є.; Яхно, В. О. (ХНУРЕ, 2022)
Задача передачі нееластичних даних (графіка, відео-, аудіопотоки) полягає у забезпеченні мінімальної затримки на проміжних вузлах між джерелом та одержувачем. Нестиснені нееластичні дані вимагають значної ємності для зберігання та смуги пропускання.
Keywords: обробка нееластичних даних; високомобільна комп’ютерна мережа