Методи реалізації тактильного зворотного зв’язку у медичних пристроях - Соколов, А. А.; Аврунін, О. Г. (НТУ «ХПІ», 2022)
Тактильний зворотний зв'язок застосовується у різних галузях: від авіації та автоматизації до медицини(від реабілітаційного обладнання до індивідуальних електронних помічників). Можна виділити кілька основних шляхів реалізації тактильного зворотного зв'язку, заснованих на різних фізичних принципах.
Keywords: вібрація; привід; звукова котушка