Формування вихідних сигналів оптико-електронних систем з обмеженим динамічним діапазоном - Стрілкова, Т. О.; Литюга, О.П. (Вид-во ПП “ТД Едельвейс і К”, 2020)
Доповідь присвячено аналізу процесу формування вихідних сигналів в залежності від енергетичних характеристик вхідного впливу. Показано, що при прийомі сигналів різних енергій, чинники, що лімітують ефективність системи є наслідком різних процесів. Обговорюються статистичні властивості вихідних сигналів та межи застосування статистичних розподілів, які використовуються для опису флуктуаційних складових вихідних сигналів, в залежності від ділянки динамічного діапазону, якому відповідають енергії вхідних сигналів.
Keywords: оптико-електронна система; динамічний диапазон; енергетична характеристика сигналу