Метод проектування мобільних додатків - Кобзар, М. С. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є аналіз сучасних методів розробки мобільних додатків. У ході виконання атестаційної роботи були розглянуті принципи і методи побудови мобільних додатків та проведений аналіз існуючих рішень який дозволить враховувати особливості кожного методу та обрати технологію що відповідає вимогам бізнесу.
Method of Mobile Application Design
Keywords: нативні додатки; ANDROID; iOS; гібридні додатки; PWA; API; веб-додаток; SDK