Гнучкі механізми керування попитом електроенергії для центрів обробки даних - Крюкова, І. В.; Петрук, О. О.; Колтун, Ю. М. (ХНУРЕ, 2023)
Метою доповіді є побудова гнучких механізмів, які дозволяють керувати попитом електроенергії для різноманітних центрів обробки даних.
Keywords: електроенергія; центр обробки даних; гнучкі механізми; ІТ-служби; IoT