Дослідження методів і технологій створення розподілених систем електронної архівації даних - Фалатюк, Г. О. (My University, 2019)
В результаті роботи було створено прототип систем електронної архівації даних та обрані архітектурний стиль, шаблони проектування та технологій, що забезпечують досягнення необхідних атрибутів якості системи.
Keywords: електронне архівування; розподілені системи; asp net; core; elasticsearch; web; transactions; eventual consistency