Розробка системи вимірювання параметрів літієвої батареї електромобіля на базі мікроконтролера stm32 - Сусловець, Р. І. (ХНУВС, 2022)
Один з основних елементів електромобіля є літієві батареї, які відіграють важливу роль у їхньому терміні служби, пробігу та продуктивності. Тому для забезпечення безпечної, ефективної та довгої роботи електромобілів важливим є визначення параметрів літієвої батареї електромобіля.
Keywords: мікроконтролер; STM32; батарея